Min jente på to år var forkjølet med hoste, litt feber (målte ikke, men var varm) og tett nese for to uker siden. Hun var hjemme en uke fra barnehagen. Uken etter var hun bedre men med slimhoste om natten. Vi fikk beskjed om at hun spiste dårlig i barneha

Min jente på to år var forkjølet med hoste, litt feber (målte ikke, men var varm) og tett nese for to uker siden. Hun var hjemme en uke fra barnehagen. Uken etter var hun bedre men med slimhoste om natten. Vi fikk beskjed om at hun spiste dårlig i barnehagen. Nå er i begynt på uke tre hvor hun ikke spiser noe særlig. Ingen valige måltider, bare litt frukt og smoothie, soyayogurt, en skinkebit osv. Hun har kastet opp to ganger om natten. Hun er litt slappere enn vanlig, men er periodevis i full vigør. sier ikke at hun har vondt noe sted. Klør seg litt i ene øret.Har ikke virket febervarm. Jeg aner ikke om dette er noe å gå til lege med eller om hun bare trenger litt tid på å bli frisk.

Hei. Det høres ut som om dette startet med en virusinfeksjon i form av øvre luftveisinfeksjon. Denne kan ha ført til en irritasjon i luftveiene, som vedvarer noe over tid. Siden jenta fortsatt ikke er i form etter 3 uker, synes jeg at du skal la fastlegen kikke på henne - undersøke ører og lunger, evt. ta blodprøve i form av CRP for å sjekke ut pågående infeksjon.

Mvh

Jon Skranes

Barnelege

Var dette nyttig for deg?

Nei 
Ja 
0 fant dette nyttig

Aktuelle spørsmål

Langvarig hoste

Les mer ››

Store hovne mandler, røde prikker rundt munnen og kløende utslett på kroppen, vondt i halsen

Les mer ››

Mollusker

Les mer ››

Jente 12 uker med influensa eller RS-virus

Les mer ››

Jente på 11 år som hver dag føler seg svimmel og har besvimt flere ganger

Les mer ››