hei. har en jente på 2,5 år som lenge(3-4 uker) har klaget over smerter i underlivet. men når jeg undersøker, er det ingen tegn på noe. i allefall en gang om dagen nevner hun det.hun er ved god allmenntilstad, så har valgt å vente litt før jeg evt tar kon

Jente 2.5 år med smerter i underlivet og ved vannlating.
hei. har en jente på 2,5 år som lenge(3-4 uker) har klaget over smerter i underlivet. men når jeg undersøker, er det ingen tegn på noe. i allefall en gang om dagen nevner hun det.hun er ved god allmenntilstad, så har valgt å vente litt før jeg evt tar konakt med lege. idag hadde hun plutselig smerter ved vannlating også. virker litt rød rundt endetarmsåpningen og også i skjeden. men ikke veldig mye. var hos lege for et par uker siden å tok en urinprøve pga misstanke om diabetes, og den ga ikke noe utslag på uvi, regner med di hadde sagt noe da? ingen utslag på glucosen heller forresten.

Hei, Jeg synes at du skal la en lege få undersøke henne siden hun har smerter. Ta med en morgenurinprøve til legen.

Du kan få kjøpt egnede poser til dette på apoteket. På nettsiden vil en video vise deg hvordan du setter på posen korrekt.

Det kan dreie seg om en urinveisinfeksjon selv om urinen var ok for et par uker siden.

Mer sannsynlig er nok en skjedekatarr eller såre slimhinner nedentil pga en soppinfeksjon eller evt. en kontaktallergisk reaksjon.

Det er således flere muligheter her som en lege vil kunne avklare.

Mvh

Jon Skranes

Barnelege

Var dette nyttig for deg?

Nei 
Ja 
0 fant dette nyttig

Aktuelle spørsmål

Mye vondt i magen. Crohn's sykdom?

Les mer ››

Syk med omgangssyke

Les mer ››

Brekker seg ved inntak av mat

Les mer ››

Forandring i Neglene

Les mer ››

Utslett på hender

Les mer ››